Публикации
Астрономски алманах 2012

Н. Стојанов, Темната страна на Вселената, Астрономски алманах, (2012). симни го документот во pdf формат

 
Астрономски алманах 2013

Н. Стојанов, За потеклото на материјата во вселената, Астрономски алманах, (2013). симни го документот во pdf формат

 
Астрономски алманах 2011

Н. Стојанов, Enstein@Home, Астрономски алманах, (2011). симни го документот во pdf формат

 
Астрономски алманах 2010

Н. Стојанов, Големите откритија на Европската јужна опсерваторија, Астрономски алманах, (2010). симни го документот во pdf формат

 
Физика 10

M. Mijatovic, N. Stojanov and B. Veljanoski, Dimerization of magnetic lattice by an ensemble of neutral magnetic dipoles, Europhys. Lett. 34, 239 (1996). симни го документот во pdf формат

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 2 of 6