Компјутерска Анализа на Податоци

За дополнителни информации кликнете на Читај повеќе...

Поставени се датотеки (Excel и Mathematica) за практичниот дел од предметот Компјутерска Анализа на Податоци (КАП).

За да ги користите датотеките треба да се логирате !