Revo Uninstaler (free version)
Revo Uninstaller ви помага лесно да ги деинсталирате програмите на вашиот компјутер. Дури и ако оваа операција не може да се направи со  "Windows Add or Remove Programs". Revo Uninstaller е многу побрз и помоќен од "Windows Add or Remove Programs" аплетот.