CCleaner

CCleaner

CCleaner е еден од најдобрите алатки за „чистење“ на вашиот Windows PC. Оваа програма ја штити вашата приватност и го прави вашиот компјутер побрз и посигурен. Програмата е мала и лесна за употреба.