Прометеј

Јавна електронска бибиотека - Прометеј


Јавната електронска библиотека „Прометеј“ нуди огромен избор на книги во електронска форма од повеќе области, како што се: наука, техника, спорт, литература итн... Истотака, во склоп на веб страната на Прометеј се нуди и голем избор на речници од различни области.