Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Корисни линкови

Теми
Нови

CDBurner XP

CDBurnerXP e бесплатна пликација за снимање на CD i...

Revo Uninstaler (free version)

Revo Uninstaller ви помага лесно да ги деинсталирате...

CCleaner

CCleaner е еден од најдобрите алатки за „чистење“...

FreeBookCenter

Freebookcentre.net содржи линкови до голем број  слободни...

E-Books Directory

E-BOOKS DIRECTORY Е-Книги Директориум е секојдневно...

е-Книги

Прометеј

Ubuntu

avast! Home Edition

Comodo Internet Security Suite

Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Тестови

Теми
Нови

Тестови по хемија за гимназиско образование

Тестови по хемија за гимназиско образование

За да започнете со тестирањето кликнете врз...

Тест за глобалната мрежа Интернет - 21.11.2008

Тестот е за проверка на вашите знаења, неопходни...

Тест за оперативен систем Windows XP - 16.11.2008

Тестот е за проверка на вашите знаења, неопходни...

Тест за персонален компјутер - 11.11.2008

Тестот е за проверка на вашите знаења пред престојниот...

Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Видео предавања

Теми
Нови

Снимени (архива)

Снимени видео предавања поставени на YouTube. Како...

Во живо

http://cam2.airpulse.net//

Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Соопштенија

Теми
Нови

Распоред на испити за физика

Термини за испити во сесијата мај - јуни 2017 година...

Видео предавања

Видео предавања за ...

Соопштениe за физика

Тестови за компјутерски практикум за физичари...

Соопштение за физика

Видео материјали за компјутерска физика.